miercuri, 23 noiembrie 2011

STEP BY STEP


Pentru acest design am folosit urmatoarele produse:

Primul pas este pregatirea unghiei: matuim suprafata unghiei naturale cu o pila de maxim 180 grit duritate. NU pilim unghia! Folosim sablon (1) si perfect c curve (1) pentru a crea curba perfecta a unghiei.
Aplicam Prep freshner (2) pe unghia naturala, lasam sa se usuce, apoi aplicam ultrabond primer (3). Acesta va ramane lipicios pe unghie. Folosind Perfect monomer si opaque cover pink (5) prelungim patul unghial. In zona cuticulei (pentru fetele care m--au intrebat de acest aspect) aplicam prin presare produsul (cover pink), avand grija sa nu atingem cuticula. Conturam bine linia zambetului cu ajutorul pensulei.
La crearea french-ului color am folosit nuante din colectia Rainbow Jelly (6) care au un efect de curcubeu ( la unghiile Rainbow postate in data de 11 noiembrie am folosit acelasi set), mixandu-le pe sablon. 

Dupa ce am aplicat french-ul color, folosim perfect monomer si perfect clear (4) pentru a acoperi french-ul si a finisa constructia unghiei. Dupa ce s-a intarit produsul, pilim unghia dandu-i forma si lustruim cu ajutorul buffer-ului.
 Pentru a crea trandafirii 3D, am folosit pudre din colectia Best color choice (Nfu Oh).
Si cream flori.....

Si cream........:-)
Aplicam Top gel pentru sigilare si luciu (7) evitand florile 
si VOILA :-)
Daca aveti intrebari, postati-le la comentarii.