luni, 9 iulie 2012

Unghii tehnice (false).portelan (acryl Nfu Oh) model Mireasa (personalizat cu buchetul), nail art 2012

Nfu Oh    forever! :-)



4 comentarii:

  1. Angi, lucrarile sunt superbe. Am o mica intrebare daca se poate.
    De un an lucrez numai cu gel, pe acryl inca nu am pus mana insa am tot auzit pareri si nu sunt sigura daca sa ma apuc sau nu.
    In principal ma intereseaza timpul de lucru. Pentru modelul de mai sus, constructie cu gel, mie mi-ar lua in jur de 3 ore. Pe acryl exista posibilitatea sa dureze mai putin?
    Nu de alta, dar de exp. la mine trec aprox. 45 min numai sa dau jos gelul si sa fac cuticula (mani clasica).
    Merci! Mada

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mada, in primul rand pe viitor inscrie-te ca membru pe blog ,in principiu nu raspund anonimilor :-)(noroc ca te-ai semnat :)).vorbind de unghii iti garantez ca un model pipe ( ca cel de sus) dureaza mai multe de 3 ore in gel, am avut cliente care mi-au venit cu modele facute si in 2 ore in gel ,dar aratau execrabil numai "valuri", un alt exemplu este modelul de mai jos -inainte,dupa- "unghiile" acelea roz au fost facute in 5 ore si clienta dupa o saptamina a venit la mine ca nu le mai suporta ( de frumoase ce erau :) ).Un french simplu nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora jumate in acryl. Cat despre pareri am auzit si eu multe si daca ma luam dupa ele, nu cred ca ajungeam la nivelul asta intr-un timp atat de scurt. "Parerile" astea multe vin de la cei care vand f. mult gel si mai ales de la cele care habar nu au de acryl.Mai precizes ca designerii rusi , majoritatea lucreaza in acryl si nu am vazut nici o "parere" in domeniul acrylului decat laude. Si pe Ungaria am vazut tehnicienii care scot unghii superbe, lucreaza in acryl.Si clientele mele cand le-am spus ca trec pe acryl, au strambat din nas pentru ca aveau deja "pareri" preconcepute iar acum nici nu vor sa mai auda de gel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci mult de tot pentru raspuns. Intr-adevar modelul cu unghiile roz lasa de dorit. Oricum mi-am propus anul acesta in masura posibilitatilor sa ma apuc de acryl. Tind sa cred ca eu am totusi o metoda mai laborioasa in a pune gel (metoda mea contine muuulti pasi, finisez ff mult, chiar daca nu incarc cu material), iar comentariile principale din partea clientelor sunt referitoare la timp: ce bine arata dar de ce dureaza 2 ore un french cu model pe 4-6 unghii? si incep sa le explic ca eu folosesc si cover (ceea ce nu multe saloane folosesc; ca fac si manichiura clasica, curatat-taiat cuticula....si alte chestii care imi mai vin in cap...desi nu ma ajuta cu nimic atatea explicatii, timpul nu-l pot scurta sub 2 ore orice as face.
    Merci mult inca o data ref. la info despre acryl, iar cnd o sa ma hotarasc pentru un curs cu tine am sa-ti trimit un mail. (dupa modele si stilul de lucru ma gandesc ca ai facut cursurile cu Irina Primo, daca gresesc, scuze...)

    Merci mult inca o data! Mada

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere Mada
    intrebarile clienelor le ai(si mi se pare normal) pentru ca in Romania nivelul sau cultura unghiilor tehnice e inca la inceput.Ai perfecta dreptate ca in majoritatea saloanelor nu se foloseste cover, se lucreaza mult cu aplicari de tipsuri (care este incadrata la categoria Semiprofesionala), vezi numai french-uri albe etc. Am cliente care la inceput erau pesimiste si "nemultumite" ca unghiile mele erau subtiri , in gandirea lor trebuiau sa fie "groase ca sa tina":)si asta se datora faptului ca au fost in mai multe saloane si li se puneau "lopeti" pe degete si li se parea normal. Eu le-am explicat ca genul asta de unghii (lopeti) le pun numai daca fac inot de performanta si vor sa bata vreun record mondial :))
    Portelan forever ! :-)

    Angie

    RăspundețiȘtergere

Sugestii si Commentarii