luni, 2 iulie 2012

Unghii tehnice (false) portelan (acryl Nfu Oh), pictura manuala , 2012

Unghii "false" (gel, tips) , undeva in Brasov,-no comment



                                                          Constructie portelan, by me :-)
                       Combinatie de culori  din setul Rainbow Jelly cu setul Best Color Choice.
                                                           
                                                                 Nfu Oh   forever ! :-)



7 comentarii:

  1. Curba C o faci strangand pe tuburi, sau iese direct pe sablon?
    Nu am lucrat niciodata cu firma nfu.Am pus doar cu acrilul de la Kinetics.Ca timp se intareste imediat sau ai timp de modelare?
    Mersi pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Korinna stickurile le folosesti pt a da curba perfecta (c curve)sabloanele le rulezi pe stick. kinetics este o marca buna cu produse de calitate ,dar prefer Nfu Oh,parerea mea este ca sunt mai bune cu o gama mult mai mare de culori si nuante iar clientele mele sunt super multumite iar la pret sunt cu mult sub kinetics si magnetic inclusiv opi.Iar daca nu as fi avut timp de modelare crezi ca mi-ar fi iesit unghiile de mai sus? ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru raspuns!
    Inteleg ca, practic, tu prinzi stick-ul sub sablon si apoi constriesti bordul liber.Am inteles bine?
    Pe mine profesoara mea ma invatase sa fac bordul liber din acyl transparent si apoi sa scot sablonul si sa strang pe stick.
    Intr-adevar culorile de la nfu oh sunt deosebite.As dori sa-mi achizitionez si eu gama aceasta, insa vad ca nu au primerul pe stoc si nu as vrea sa amestec cu primerul altei firme.Tu ce ma sfatuiesti?

    Toate cele bune!
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu Corina, cu stickul dau doar forma sablonului,iar dupa ce ii dau forma iau sablonul si il pun pe unghie si incep constructia si dupa aia mai strang cu penseta bordul liber daca e necesar. Cat despre primer, cel de la Nfu Oh este excelent ( nu contine acid), poti folosi si cel de la kinetics sau magnetic sau opi (sunt bune).

    Cu placere,

    Angie

    RăspundețiȘtergere
  5. pfff....nu mai inteleg nimic!:)..cum adica cu stickul dai forma sablonului....ai apoi il pui pe unghie?Adica in formezi curba separat pe stick si apoi tragi stickul si pui sablonul pe deget???
    Eu deobicei strangeam cu mana la acryl, pt ca doar nu se lipeste ca gelul.
    Ar fi interesant sa vad un filmulet cu procedura pe care o descrii cu sablonul.
    Iti multumesc mult pentru lamuriri!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da Corina asa fac, stickurile fiind de marimi diferite, aleg stickul cu marimea cea mai potrivita pt unghie apoi pun sablon pe stick , dau forma pe stick, scot stick, pun sabblon sub unghie, fixez (prind,-lipesc sablon pe deget, daca mi se pare ca am stricat forma mai bag o data stickul si fixez forma si scot stickul si ma apuc de lucru. Nu stiu cu ce profesoara ai invatat ca ai zis ca pui acryl transparent la inceput pe bord (french),consider ca e o chestie inutila si o mare pierdere de timp mai ales daca faci french colorat dupa aia.Perfect Clear( acryl transparent)il folosesc cand fac aqua design, altfel la french-uri aplic culorile direct pe sablon. Am un step video (eticheta step by step) in acryl pe blog, acolo vezi cumm aplic eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult Angi pentru detalii.Sunt foarte folositoare, iar tu esti amabila ca le si faci publice.
    Examenul pentru stilist protezist l-am dat cu Olga Kiriloff(Kiriloff Nails).
    Intr-adevar profesoara mea, Raluca Croitoru, ne-a invatat initial sa punem culoarea din acril pentru bordul liber direct sablon.Insa ne venea destul de greu, fiind incepatoare.Si apoi a avut ideea asta sa facem un strat subtire de transparent.Ai mare dreptate ca e o pierdere de timp si o sa exersez asa cum faci tu.
    Am de gand sa cumpar tot ce tine de acril de la firma cu care lucrezi tu: Nfu Oh.
    Multumesc mult pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat!

    RăspundețiȘtergere

Sugestii si Commentarii